Ξεκίνησε ο σχεδιασμός της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2016-17.

 Μεταγραφές
Πραγματοποιήθηκε και η πρώτη μεταγραφή. Παίκτης του Πανσουλιακού είναι ο Τράκας Κωνσταντίνος αφού ήρθε σε συμφωνία με την Διοίκηση της ομάδας. Δύο ακόμα μεταγραφές πραγματοποίησε η ομάδα μας σήμερα 25-06-2016 όπου απέκτησε τον Ράμναλη Γεώργιο που έμεινε ελευθέρος από την ομάδα του Δραβίσκου. Επέστρεψε στην ομάδα μας μετά από απουσία 2 ετών ο Ζαφειρίου Νικόλαος.  Σήμερα είχαμε μια ακόμα μεταγραφή για την ομάδα μας, στο δυναμικό του Πανσουλιακού ανήκει ο Θεοδωρίδης Νέστορας πού πέρυσι αγωνιζόνταν στην ομάδα της Ορεινής. Έχουμε και συνέχεια…
Τράκας Κων.Ramnalis
ZafiriouTheothoridis

Ανανεώσεις
Όπως έγινε την περίοδο 2015-16 έτσι και φέτος στην επίθεση του Πανσουλιακού θα βρίσκεται ο Λιθαρής Βασίλης που ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα μας.
Ακολούθησε η ανανέωση με τον τερματοφύλακα Τριάντη Παναγιώτη. Ακόμα μια ανανέωση πραγματοποιήθηκε, σήμερα ήταν η σειρά του Αργυρίου Πασχάλη ( Λίνο) να έρθει σε συμφωνία με την Διοίκηση  της ομάδα μας. Ανανέωσαν την συνεργασία και για την επόμενη σεζόν 2016-17 ο Σάββας Θεοχάρης και ο Τσιακμάκης Πασχάλης. Σήμερα 26-06-12016 σειρά για ανανέωση πήραν οι Μπάλτσιος Κωνσταντίνος και Φιλέντας Γεώργιος.  Έχουμε και συνέχεια…

Litharis V.Triantis Pan.ArgiriouBaltsios

Στις ανανεώσεις πρέπει να αναφέρουμε και την συνέχιση της συνεργασία με την ομάδα μας για 2η χρονιά του Παναγιώτη Κασάπη ο οποίος εκτελεί χρέη Βοηθού Προπονητή, τον οποίο ευχόμαστε να συνεχίση το έργο του και την νέα αγωνιστική χρονιά με υγεία.

Kasapis P

Αποχωρήσεις

Σήμερα είχαμε και μία αναχώρηση από τη ομάδα μας, καθώς αποχώρησε μετά από 4 χρόνια ο Τερματοφύλακας Ταρπινίδης Γεώργιος τον οποίο τον ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία που είχαμε και τον ευχόμαστε καλή σύνεχεια στην καινούργια του ομάδα.

Tarpi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *