Στην σελίδα αυτή θα ενημερώνεστε για τις μεταγραφές και ανανεώσεις των παικτών. Ξεκίνησε η μεταγραφική περίοδος για την νέα αγωνιστική σεζόν 2014-2015. Ήδη η ομάδα μας μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον προπονητή κ. Πέτρο Στοϊλα, Συμφωνία με τον προπονητή ήρθε η σειρά των παικτών. Έτσι λοιπόν η πρώτη μεταγραφή είναι ο  Χρήστος Γατούλας που αγωνιζόνταν στην Ασπίς Δραβήσκου. Γατούλαςμία ακόμα μεταγραφική κίνηση του Πανσουλιακού είναι ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Κουκούτσης Κουκούτσης επίσης παίκτες του Πανσουλιακού είναι οι : Νικόλαος Ζήτσας και ο Παπαθεοδώρου Γεώργιος Παπαθεοδώρου Γεωργ.Από σήμερα παίκτης του Πανσουλιακού είναι και ο Δρόντσας Στέφανος Δρόντσας ΣτέφανοςΑκόμα μια μεταγραφική κίνηση της ομάδος. Ο πρόεδρος συμφώνησε με τον Ζαγκότα Στέφανο για την ενισχύση της ομάδος μας. Ζαγκότας  Στ.Συμφώνησε με την ομάδα μας και ο ποδοσφαιριστής Μήτρακας ΜήτρακαςΑκόμα μία μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα μας, καλωσορίζουμε τον Μπατσιβάρη Αλέξανδρο στην οικογένεια του Πανσουλιακού

Μπατσιβάρης Αλ. Συνεχίζονται οι συζητήσεις και με άλλους  παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα μας και θα ενημερωθήτε έγκαιρα για τις μεταραφικές κινήσεις.

Ακολούθησαν οι ανανεώσεις των Καλαϊτζίδη ΙωάννηΚαρανικόλας Νικόλαος, ΚαλαϊτζίδηςΚαραμανής επέστρεψε μετά από ένα χρόνο απουσίας ο Γκόγκας Κωνσταντίνος. Γκόγκας ΚωστήςΑνανέωσαν επίσης οι : Ταρπινίδης Γεώργιος, Πεχλιβανίδης Γρηγόριος και ο Μπάτζιος Ιωάννης Ταρπινίδης Γεώργιος Πεχλιβανίδης ΓρηγόριοςΜπάτζιος Ιωάννης Συνεχίζονται οι συζητήσεις με όλους τους υπάρχοντες παίκτες και θα ενημερωθήτε για τις ανανεώσεις. Επίσης σήμερα είχαμε και αποδεσμεύσεις παικτών. Αποχώρησαν από την ομάδα μας οι Στόϊκος Ιωάννης, Στόϊκος Μάκης και ο Μπάλτσιος Κωνσταντίνος. ΤζόναροςΣτόϊκος ΜάκηςΜπάλτσιος Κωνσταντίνος Ο Α.Μ.Γ.Σ. Πανσουλιακός τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις καινούργιες τους ομάδες.